Tidigare projekt

2019

Ångestdoppet 2019
Den 15 juni bjöd vi in till Ångestdoppet - en strandfest vid Stora Sköndalsbadet med syfte att uppmärksamma psykisk hälsa och vikten av fysisk hälsa. Vi hade bjudit in samverkande organisationer såsom NSPH. 

2018

Spökhuset Sköndal
I höstas bjöd vi in allmånheten till en kväll de sent skulle glömma.På Halloween förvandlades huset till ett spökhusEn guide tog gästerna runt på spökvandring.Vi hade klått ut oss till spöken ,zombies.häxor och abdra läskiga figurer.Kvällen blev eb succe med mycket folk.Det bjöds på bullar,kaffe och spökbål. Medlemmar och handledare lade ner  mycket tid och engagemang och vi hade fantastiskt roligt under tiden.

Ångestdoppet (tidigare Fontänens Gäs[tabu]d)

Den 15 Juni anordnar vi Ångestdoppet för andra året i rad. Det kommer bli livemusik, stand up och mycket fler!
Vi kommer som vanlkgt ha världens kortaste swimrun för att främja psykisk och fysisk hälsa. Kommer även vara en del barnaktiviteter för de små liven. Kom och se husets talanger uppträda.

Vandring till Högdalstoppen
I januari vandrade vi upp till Högdalstopppen. Det tog ca 1,5 timma. På plats grillade vi och övernattade sedan i ett stort militärtält. Vi turades om att sitta eldvakt. Det var en fantastisk 

2017

Unga Vuxna läger
Fontänhuset Sköndal var det första huset som startade nätverksträffar för unga vuxna med syfte att sprida kunskap om psykisk ohälsa bland målgruppen. Genom åren har olika Fontänhus i Sverige turats om att anordna träffen och i år är det vår tur igen. Datum för eventet blev den 13-16 juni 2017. Vi jobbade med projektet på torsdagsförmiddagar.

Fontänens Gäs[tabu]d
Tidigare år har vi anordnat strandfest och lyktfestival i år är ambitionen att planera ett event som är återkommande och blir väl etablerat. Vi bjuder in artister, grillar, badar och nätverkar! Det blir också ett sätt att marknadsföra vårt hus genom att locka hit allmänheten samt särskilda intressenter. Datum för eventet blir den 16 juni 2017. Även detta projekt jobbar vi med på torsdagsförmiddagar.

2015

Med alla vindar
Ett projekt för unga vuxna med psykisk ohälsa. Vi seglade en skuta från
Stockholm till Visby och Almedalsveckan!
 

2014


Kick - off vandring
 


Marathon i Båstad
 

2012


Friska vindar
 

2012


Vandring fjällen