Köket

På köksenheten lagar vi lunch varje dag till cirka 10-15 personer. Här kan du vara med och göra matplanering, inköp, testa nya spännande recept, baka och servera. Vi är stolta över att under sommarhalvåret kunna servera mat som kommer från våra egna odlingar! I köket kan du även jobba med ekonomi i kökskassan.
 

Trädgården
Eftersom verksamheten håller till i en härlig villa, så finns det många olika utomhussysslor att arbeta med. Du kan odla ekologisk mat och grönsaker på vår kolonilott, där vi också har vårt fina växthus. I trädgården finns det möjlighet att sköta om rabatter och klippa gräs. Vi försöker vara duktiga på att ta en fika på lotten, och på hösten kratta löv och grilla korv.

Service & Verkstad
Behöver något lagas, byggas eller fixas på annat sätt är det ett jobb för serviceenheten som brukar hålla till i garaget och i verkstaden.
Vi har en verkstad med möjlighet till skapande med keramik, textil, måleri och papper. Där kan en skapa keramik och bränna i vår rakuugn, använda symaskinen, måla tavlor, göra oregami, eller rita. Just nu håller vi på att bygga en reception!