Kontorsenheten

På kontorsenheten jobbar vi med hemsidan, skriver broschyrer, fotograferar och uppdaterar sociala medier. Kontoret har ansvar för informationen om huset, sköter receptionen och har hand om delar av ekonomin. 

Reception

Vi tar emot besökare, svarar i telefon, uppdaterar bildspelet, läser och svarar på email. Vi hjälper också till att få nya medlemmar att känna sig hemma.

Marknadsföring

Vi jobbar med Fontänhuset Sköndals synlighet på internet, däribland sociala medier och hemsidan. 

Vi är även ute och informerar om vår verksamhet på psykiatrimottagningar, deltar i konferenser och föreläser. Vi ansvarar också för att dokumentera besöksstatistik och att information om oss finns tillgänglig på närliggande mottagningar. 

Tidning

Ingen tidning för tillfället men det finns möjlighet för de medlemmar som vill att starta upp den igen. Man kan skriva artiklar och jobba med layouten för vår egen tidning "Brev från Fontänhuset Sköndal". 

Foto, Film & Design

Vi fotar och filmar gärna på huset samt tar fram och designar våra egna afficher och flyers vid större projekt och event.  

Vägar Ut

Med Vägar Ut kan du få stöd och hjälp att planera och bolla idéer kring allt som har att göra med jobb, praktik och utbildning! Du kan boka en tid för individuellt stöd med en medlem eller handledare efter behov. Vi kan också ordna diskussionsgrupper och bjuda in utomstående personer/organisationer som kan vara till hjälp. Vid intresse hos flera personer skapar vi en grupp där vi lär oss tillsammans. Välkommen med dina förslag på aktiviteter som ryms inom ramen för Vägar Ut! 
- Jobb
- Utbildning
- Praktik 
- Studiebesök
- Studiecirklar
- Föreläsningar på eller utanför huset

Ekonomi

Vi hanterar räkningar, kvitton och överser husets budget. Vi scannar, kopierar och dokumenterar våra utgifter tillsammans.